Festival tolerancije svake se godine trudi svojoj publici ponuditi i što atraktivniji glazbeni program. Naglasak glazbenog programa Festivala je na predstavljanju na ovim područjima relativno nepoznatih glazbenih žanrova poput klezmera, kao i na najkvalitetnijem programu elektroničke glazbe među filmskim festivalima. Za glazbeni program festivala zadužen je Filip Eterović, i sam dobro poznati DJ skupine CFSN.

U želji za nastavkom tog običaja, sretni smo predstaviti vam dvije iznimne izvođačice koje će nastupiti na ovogodišnjem festivalu: Vitu Mavrič i Joyce Muniz. Vita Mavrič priznata je slovenska klezmer šansonjerka poznata po svojoj strastvenoj i emotivnoj interpretaciji dok je Joyce Muniz bečanka s bogatom producentskom i DJ karijerom, dobitnica nagrade Amadeus (austrijska verzija Grammyja) čiji je zadnji producentski uradak proslavio sam Richie Hawtin zavrtjevši je na Boiler Roomu.

Više informacija možete pročitati ovdje, a točno vrijeme i mjesto objavit ćemo uskoro i zato pažljivo pratite naše objave!